Begin de dag met een dansje.
Begin de dag met een lach.
Want wie vrolijk kijkt in de morgen,
die lacht de hele dag.
Ja, die lacht de hele dag.

En neem na dit ochtenddansje iedere ochtend ook even snel een kijkje op de YOURS webshop, want er komen in december dagelijks nieuwe aanbiedingen voorbij. Aanbiedingen die telkens maar 24 uur geldig zijn. Het zijn 31 cadeaus die je, naar verwachting, niet wilt missen!

Tel samen met YOURS af naar het nieuwe jaar en je zult merken dat je hier absoluut voor beloond gaat worden. Naast flinke kortingen wordt er soms zelfs een product gratis weggegeven. Ben jij er op deze dagen het snelst bij? Dan word jij de gelukkige nieuwe eigenaar van het gratis product!

Happy Holidays start
with happy shopping :)

Net als vorig jaar is er ook dit jaar weer een toffe countdown actie, met maar liefst 31 dagaanbiedingen. Van 1 t/m 31 december 2022 vind je op www.yoursdesign.nl/aftellennaar2023 dagelijks een verrassend leuke korting op een product of dienst uit het YOURS of Maike Smits Photography assortiment. Elke dag een nieuwe 24-uurs knaller.

Tip: open de url op je smartphone, tablet, laptop, etc. en vernieuw de webpagina iedere ochtend (F5 op een toetsenbord) om de dagknallers te bekijken. Op Instagram en Facebook worden de aftelkalender dagaanbiedingen gedeeld als story berichten, dus je kunt ook deze accounts in de gaten houden.

Aftelkalender dagaanbieding vorig jaar (2021):