Deze YOURS cadeau set bestaat uit 2 producten:

  1. Een zeeppomp
  2. Een drinkbeker

Het design van deze producten is gebaseerd op een belangrijke RIVM-maatregel tegen de verspreiding van het coronavirus in Nederland: was regelmatig je handen! Exclusief verkrijgbaar bij YOURS.

Zeeppomp
Materiaal: enkelwandig roestvrij staal
Capaciteit: 200 ml
Afmetingen: diameter … cm | hoogte … cm
Overig: ideaal voor in de keuken of badkamer, handig in gebruik, lekvrij en hervulbaar door de draaisluiting met siliconen randje, de beste materiaalkeuze voor jouw gezondheid, milieuvriendelijk, lange levensduur, van dop tot bodem hand bewerkt, uniek design, BPA-vrij dankzij de buitenste coating laag gemaakt van Art Resin, jarenlang drinkplezier, vaatwasser bestendigheid van het aangebrachte design kan niet worden gegarandeerd i.v.m. de agressiviteit van diverse wasmiddelen en de hoge temperaturen van wasprogramma’s. Kies gezond én verminder plastic verspilling (een win-win situatie voor mens en natuur) door te kiezen voor dit duurzame roestvrij staal.

Drinkbeker
Materiaal: enkelwandig roestvrij staal
Capaciteit: 200 ml
Overig: ideaal voor in de keuken of badkamer, altijd een drinkbeker bij de hand, geschikt voor koude dranken, drinkproduct zonder deksel, de beste materiaalkeuze voor de gezondheid, milieuvriendelijk, lange levensduur, van dop tot bodem hand bewerkt, uniek drinkdesign, BPA-vrij dankzij de buitenste coating laag gemaakt van Art Resin, jarenlang drinkplezier, vaatwasser bestendigheid van het aangebrachte design kan niet worden gegarandeerd i.v.m. de agressiviteit van diverse wasmiddelen en de hoge temperaturen van wasprogramma’s. Kies gezond én verminder plastic verspilling (een win-win situatie voor mens en natuur) door te drinken uit dit duurzame roestvrij staal.

Pakketprijs: € 24,50
Totaalgewicht: 775 g