Sandra's coffee is een Starbucks redesign door YOURS.

Bestel net als Sandra een custom-made drinkdesign op basis van jouw ontwerpwensen of kies één van de twee kant-en-klare Starbucks redesign thermos drinkflessen.

Starbucks redesign met de tekst ‘Nightmare before coffee’. De gekozen verf heeft de traditionele Starbucks kleuren (groen en wit) met de toevoeging van geel voor een mooi vintage effect. De verf is aangebracht met een ‘Dirty pour’ techniek.

Heb jij ook koffie nodig om de dag te starten en dat ochtendhumeur achter je te laten? Dan is dit drinkdesign voor jou een perfect match! Exclusief verkrijgbaar bij YOURS.

Materiaal: dubbelwandig roestvrij staal
Thermos: 12 uur warm | 24 uur koud 
Capaciteit: 500 ml
Gewicht: 450 g
Overig: lekvrij door een draaidop met siliconen sluitrandje, bamboedop met opdruk, de beste materiaalkeuze voor jouw gezondheid, milieuvriendelijk, lange levensduur, van dop tot bodem hand bewerkt, uniek drinkdesign, BPA-vrij dankzij de buitenste coating laag gemaakt van Art Resin, jarenlang drinkplezier, vaatwasser bestendigheid van het aangebrachte design kan niet worden gegarandeerd i.v.m. de agressiviteit van diverse wasmiddelen en de hoge temperaturen van wasprogramma’s. Kies gezond én verminder plastic verspilling (een win-win situatie voor mens en natuur) door te drinken uit dit duurzame roestvrij staal.

Voorbeeld product

€ 29,95

Voorbeeld product

€ 29,95

Dit is een voorbeeld product. Het kan niet gebruikt of gekocht worden.