Lopende acties:


Groepskorting

(doorlopende actie)

 

Bestel je meerdere dezelfde drinkdesigns op hetzelfde YOURS product (met hooguit een andere voornaam op de drinkproducten) dan ontvang je een kortingspercentage over het totaalbedrag. Hoe groter de bestelling, hoe meer korting!

Vraag per e-mail naar een vrijblijvende offerte en de designmogelijkheden.


Standaard 10% korting op al jouw aankopen!

(doorlopende actie)


PROcreatief  & YOURS verzenden iedere 1e vrijdag van elk nieuw kwartaal een digitale nieuwsupdate via MailChimp. Deze nieuwsbrieven zijn gratis te ontvangen op jouw e-mailadres.

Nieuwsbriefabonnees ontvangen standaard 10% korting op al hun aankopen via www.yoursdesign.nlDeze actie is doorlopend van toepassing op het gehele YOURS product-assortiment. Zowel de Drinkdesigns als de Resin Arts.

 

Meld jezelf aan als nieuwsbriefabonnee >>>


WIN-acties op Facebook en Instagram

(kortlopende acties)


YOURS heeft een Facebook-pagina. Af en toe worden hier WIN-acties georganiseerd, die ook via Instagram worden gedeeld en gepromoot. Vaak wordt jouw deelname aan deze WIN-acties gevraagd in de vorm van een 'vind-ik-leuk', het delen van het bericht en/of door jouw contacten te taggen om hen op de hoogte te brengen van deze actie. Winnaars van deze WIN-acties ontvangen een gratis prijs (zonder bijkomende kosten) en verliezers ontvangen soms ook nog een troostprijs als dank voor hun deelname. Wil je deze WIN-acties niet missen, volg YOURS dan ook op Social Media.