Maike Smits Photography

In 2002 begon ik met de opleiding Fotonica, op het Koning Willem 1 College te 's-Hertogenbosch. Na het behalen van mijn diploma, in 2005, koos ik ervoor door te leren (International HBO Media and Entertainment Management). Uiteraard ben ik blijven fotograferen, want de passie voor dit vak is altijd gebleven.

Destijds bestonden er nog geen digitale spiegelreflexcamera's. Ik heb het fotograferen analoog aangeleerd, wat absoluut een meerwaarde is bij het digitaal fotograferen. De mogelijkheden op een professionele camera zijn talrijk en het is dan ook zonde om alleen de automatische stand te kunnen kiezen. Met mijn kennis en ervaring fotografeer ik altijd manual. Ik ga voor het beste plaatje!

Ik heb een brede interesse in wat ik fotografeer, maar het allerliefst fotografeer ik mensen. Daar heb ik mezelf de laatste jaren dan ook verder in gespecialiseerd. Voor portretfotografie heb ik een studioruimte aan huis. Groepsfotografie opdrachten verzorg ik altijd op locatie. Samen met jou zal ik op zoek gaan naar de leukste locatie voor het maken van de gevraagde foto's. Ik ben duidelijk in mijn communicatie, sociaal en enthousiast van karakter, deskundig en perfectionistisch in mijn werk.

Sinds januari 2018 heb ik een KvK-registratie onder de naam PROcreatief. Dit is een overkoepelende bedrijfsnaam voor mijn freelance werkzaamheden als fotografe, videografe en grafisch ontwerpster. Ook deze webshop valt onder hetzelfde KvK-nummer.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Adresgegevens:
Maike Smits Photography
Jan van Cuykstraat 44
5482 GP Schijndel

Direct een fotoshoot boeken