Veelgestelde vragen:

Waarom roestvrijstaal?

Naast een gezonde keuze is het ook veel plezieriger om uit een roestvrijstalen product te drinken. De smaak van het voorgaande drankje (bijvoorbeeld koffie, thee, sap of zelfs soep) zijn gemakkelijk met kraanwater weg te wassen en ook de geur verdwijnt na deze simpele reiniging. Plastic producten zullen daarentegen altijd een nasmaak van het vorige drankje bevatten en ook de geur blijft hangen. Ook is plastic op termijn schadelijk voor de gezondheid en heel nadelig voor het milieu. Waarom lees je hier... 

Kunnen YOURS drinkdesigns in de vaatwasser?

Beter van niet. YOURS adviseert haar klanten dan ook om de drinkdesigns niet in de vaatwasser te doen. Sommige vaatwassers draaien programma's oplopend tot wel 85 graden Celsius. Dat is veel te heet voor de buitenkant van YOURS drinkdesigns. Daarnaast zijn er tal van verschillende wasmiddelen op de markt, vaak voorzien van bijtende stoffen. Ook dat is uiteraard niet goed voor het behoud van een mooi strak en helder design.

Zijn YOURS drinkdesigns BPA-vrij?

Ja, BPA-vrij en 100% veilig in gebruikt. Mede dankzij het gebruik van ArtResin clear non-toxic epoxy resin.

Wat is ArtResin clear non-toxic epoxy resin?

Giethars/epoxy (andere benamingen voor resin) die bedoeld is voor het ingieten van gedecoreerde producten. YOURS gebruikt deze ArtResin variant voor het afgieten en daarmee afronden van de custom-made drinkdesigns. ArtResin wordt ook gebruikt voor het ingieten van bijvoorbeeld tafels of ander meubilair. Het is een glasheldere giethars/epoxy met een lange uithardingstijd (72 uur), zodat dikke lagen gegoten kunnen worden zonder belvorming. Dit door YOURS gekozen product om de drinkdesigns mee af te dekken is UV bestendig. Kleuren worden behouden. Er is geen aantasting van onderliggende lakken en het maakt de YOURS drinkdesigns ook bestand tegen water en weersinvloeden. Het heeft superieure eigenschappen op het gebied van hechting op vrijwel elke ondergrond (mits goed schoon en vetvrij gemaakt), waardoor de levensduur van de YOURS drinkdesigns zelfs nog verder opgerekt wordt. Terwijl de keuze voor roestvrijstalen drinkproducten dit enorme voordeel ook al geeft. ArtResin clear non-toxic epoxy resin ontstaat uit een chemische reactie tussen twee te vermengen componenten (resin en harder). Dit product hecht niet op siliconen materialen. Daarom maakt YOURS veel van haar Resin Arts ook d.m.v. siliconen gietvormen. 

Waarom YOURS? Hoe is de merknaam tot stand gekomen?

Het antwoord op deze vraag is eigenlijk heel simpel. Wekelijks horen we mensen vragen: "Wat wil je drinken? Heb je al een glas? Welk glas is van jou?"  Dit persoonlijke karakter in combinatie met de exclusiviteit die custom-made producten jou te bieden hebben resulteerden al gauw in de merknaam YOURS. Het is jouw drinken!


Wil je nog iets vragen?

Heb je het antwoord op jouw vraag niet gevonden? Laat YOURS dan via dit formulier weten naar welke informatie je op zoek bent: