Sale (op=op)

Opbergen

Snackpot gepersonaliseerd (in drie formaten: 1L, 2L en 3L)

Hondensnacks

Lijntekening van een foto

Upload een portretfoto van een mens of dier, waarvan je graag een lijntekening wilt. Je ontvangt de lijntekening digitaal.

Met dit digitale bestand kan YOURS diverse custom-made producten voor je maken. Bijvoorbeeld een opdruk op een t-shirt, rugzak of pet. Heeft YOURS het product waar je de lijntekening op wilt laten drukken niet in huis, dan mag je het product aanleveren of mij laten weten waar ik het voor je kan bestellen.

Schilderij van een foto

Patrick Mulder, van KwassiePassie, kan prachtig schilderen. In een super stoere landelijke uitstraling. Hij schildert, in opdracht, een mooi portret van jouw huisdier of een ander dier naar keuze. 

Afmetingen: De standaard maat van de schilderen die hij maakt is 40 x 50 x 3 cm. Andere maten zijn mogelijk, in overleg. 
Materiaal: De schilderijen worden met de hand geschilderd op gebruikt steigerhout. Dit hout wordt zorgvuldig geselecteerd en geschuurd. Patrick werkt uitsluitend met hoge kwaliteit materiaal en acrylverf (van Amsterdam).
Levertijd: In overleg. Ophalen mag (in Bodegraven) en verzenden kan ook.
Overig: Als ophangsysteem wordt het steigerhout voorzien van 2 schroefringen en een ophangtouw. Wat perfect aansluit bij zijn schilderstijl. 

Upload de foto die je geschilderd wilt hebben op hout, betaal vooruit en Patrick gaat voor je aan de slag.

Wandtegels

Paracord

Materiaal: Paracord
Afmetingen: Beschikbaar in de maten XS (t/m 20 cm), S (21 t/m 30 cm), M (31 t/m 40 cm), L (41 t/m 50 cm), XL (51 t/m 60 cm) en XXL (61 t/m 75 cm)
Kleuren: Beige, lichtblauw, donkerbruin, wit en antiek goud
Overig: Geschikt voor honden en katten

Stoffen producten

Geef jouw pup of kitten een knuffeldoekje voor de functie als nestdoek en hij/zij zal door de geur van het nest gerustgesteld worden en sneller vertrouwen krijgen bij de overgang naar jouw huis.

Honden en katten speelgoed

Honden hersenwerk:

Honden knuffels:

Overig honden speelgoed:

Katten speelgoed:

Naamhangers (huis)dieren

Kant-en-klaar (alleen nog de voornaam toevoegen):

Custom-made:

Accessoires

Verzorging

Hondenshampoo van het merk Bobba Bars

100% Natuurlijk en handgemaakt!
Bobba Bars zijn handgemaakte shampoo bars voor honden met pure en plantaardige ingrediënten. Bobba Bars maakt alleen zeep van ingrediënten die goed zijn voor de hondenvacht en -huid. Bobba Bars zijn een duurzaam alternatief voor traditionele hondenshampoo en zijn met liefde gemaakt voor hond, milieu en mens. Samen maken we de wereld een stukje beter voor hond, milieu en mens.