Productlijn @lab.fam.nl

Labrador familie Nederland Instagram community (https://www.instagram.com/lab.fam.nl)

Reposts en story shouts van πŸ‡³πŸ‡± Labrador Retrievers en kruisingen met dit ras πŸ“’. Tag ons! En gebruik deze hashtag in je berichten: #labfamnl
πŸ§‘πŸΎβ€οΈπŸ€πŸ’™πŸΎπŸ§‘

De 7 beheerders van Instagram account @lab.fam.nl hebben in 2021 het initiatief genomen om een jaarkalender te ontwikkelen voor 2022. Wegens groot succes zijn we nu ook een 2023 jaarkalender aan het produceren. 

Net als vorig jaar kun je ook dit jaar t/m 4 oktober (Werelddierendag) foto’s per mail aanleveren, waarvan we er eentje mogen kiezen om te plaatsen in de @lab.fam.nl jaarkalender voor 2023.

Heb jij al foto’s gemaild naar info@yoursdesign.nl? Zo ja, dankjewel voor je enthousiasme. Super leuk! Zo niet, doe dit dan op tijd. Na 4 oktober kun je de jaarkalender voor 2023 nog wel bestellen, maar wordt er geen foto van jouw hond(en) meer toegevoegd als je deze dan nog niet hebt aangeleverd.

@lab.fam.nl jaarkalender 2023
Formaat: A4
Positie: Staand
Aantal pagina's: 13 (de kaft en 12 maanden)
Design: de drie kleuren van de Nederlandse vlag én het oranje van Labrador familie Nederland met een zwarte omlijsting 

Op 30 november 2022 stopt deze verkoop van de @lab.fam.nl kalender voor het jaar 2023 en wordt het verkochte aantal bij de drukker besteld. Nabestellingen zijn i.v.m. een minimale oplage niet mogelijk! Tenzij iemand er tenminste 50 wil bestellen πŸ˜….

Vlak voor de Kerstvakantie zal YOURS de brievenbuspakketten met daarin de @lab.fam.nl 2023 jaarkalenders per post versturen. Eind van het jaar valt jouw bestelling dus op de deurmat. 

Suggesties te benoemen inhaakmomenten voor in de
Labrador familie Nederland 2023 jaarkalender