Pawbassadors 2023

Chocolade Labrador Retriever Jane via @chocolabradorable_nl + 24 andere honden privé accounts die via Instagram reclame maken om sales proberen te boosten voor @yoursdesign.nl en @paw.portrait.photography

We gaan samen aan de slag om YOURS meer naamsbekendheid te geven en Paw portrait photography by Maike Smits op de kaart te zetten.

Besteld op verzoek van:


Esther Flame Seal 
@isa_skye_labradors

Aantal: 1 stuk

Power Plush speeltje voorzien van een extra laag duurzame Mesh stof, wat zorgt voor extra stevigheid. Bevat een pieper. Machinewasbaar en kan in de droger.

Formaat: 25 cm


Brigitte Jansen-Tervoort
@loki_and_koda.ftlb

Aantal: 2 stuks

Dit speeltje is voorzien van een extra laag duurzame Mesh stof, wat zorgt voor extra stevigheid. Bevat een pieper. Machinewasbaar en kan in de droger.

Formaat: 13 cm


Kirsty Willems
@golden.gerrit

Aantal: 1 stuk

UITVERKOCHT! Dus alleen op nabestelling.

ZippyPaws Smarty Paws Puzzler Donut Slider

€ 18,95
UITVERKOCHT! Dus alleen op nabestelling.

ZippyPaws Smarty Paws Puzzler Donut Slider

€ 18,95

Dit nieuwe interactieve speelgoed van ZippyPaws leert honden op een leuke manier om traktaties te krijgen. Deze puzzel kent verschillende moeilijkheidsgradaties en heeft een antislip onderkant om schuiven te voorkomen.

Let op: denkpuzzels zijn geen kauwspeeltjes. Geef de Donut Slider altijd onder toezicht en neem hem af als je hond erop wil kauwen. Ondanks dat het product van stevig materiaal gemaakt is, is het niet voor iedere hond onverwoestbaar. Er zit daarom geen garantie op hondenproducten!

Afmetingen: 28 x 28 x 3 cm
Kleur: Turquoise
Overig: Geschikt voor alle hondenrassen. Heeft een antislip onderkant om schuiven te voorkomen. Houd altijd toezicht als de hond met dit soort producten bezig is.


Corina Leeggangers
@bram2019theblacklab_andcatmauw

Aantal: 1 stuk

Uitverkocht

Sodapup Lickmat Jigsaw Large – Blue

€ 14,95
Uitverkocht

Sodapup Lickmat Jigsaw Large – Blue

€ 14,95

Een leuke en kalmerende bezigheid voor je hond. Je kunt de lickmat gebruiken om de gehele maaltijd te geven of een beloning tussendoor. Denk aan: natvoer, vers vlees, yoghurt, hondenpindakaas.

Let op: een lickmat is geen kauwspeeltje. Geef de lickmat altijd onder toezicht en neem hem af als je hond erop wil kauwen.

Onderhoud:
Dit speeltje kan in de vaatwasser in het bovenste rek en is ook  eenvoudig te reinigen met warm water.

Formaat: 20 x 20cm
Geschikt voor alle honden.


Tamara Duijzings
@dino_delabrador

Aantal: 1 stuk per product


Cynthia Vriesema
@neonsimba

Aantal: 1 stuk

Het design van de Sodapup Honeycomb Ebowl Slow Feeder is hoog en daardoor wordt het pakken van de voeding moeilijk gemaakt.  Dit bevordert langzamer eten, wat beter is voor de spijsvertering. Deze Ebowl is geschikt voor het serveren van nat en/of droog voer. Je kunt voedingsmiddelen met elkaar combineren of scheiden in de afzonderlijke compartimenten van de slow feeder. Deze compartimenten hebben verschillende hoogtes, diepten en openingsgroottes. Hierdoor is het een uitdaging voor je hond om de voeding eruit te krijgen. De hond is er langer mee bezig, wat ook helpt om verveling tegen te gaan. Het is een leuke ontspannende bezigheid voor de hond. De Ebowl kan in de vriezer, mocht je een maaltijd willen serveren dat bevroren is. Dat versterkt het slowfeeding nog meer.

Let op: deze Ebowl slow feeder is geen kauwspeeltje. Geef de Ebowl altijd onder toezicht en neem hem af als je hond erop wil kauwen. Ondanks dat de producten van Sodapup van stevig materiaal gemaakt zijn, is het niet voor iedere hond onverwoestbaar. Er zit daarom geen garantie op hondenproducten!

Afmeting: 20 x 20 cm
Materiaal: Natuurrubber
Kleur: Geel
Onderhoud: Dit hondenproduct kan in de vaatwasser en is ook eenvoudig met de hand te reinigen in warm water
Overig: Geschikt voor alle hondenrassen. Houd altijd toezicht als de hond met dit soort producten bezig is.