Home » Drinkdesigns » Kant-en-klaar

Vraag een jong meisje wat ze later wil worden en de kans is groot dat ze "prinses" antwoord. Op dit Drinkdesign staan diverse Disney-prinsessen.  

Groene, paarse en zilvergrijze alcohol inks in vloeibare Art Resin droog laten draaien. Het einddesign van dit product was een verrassing. Internationaal wordt deze techniek een 'Cosmis bling swirl' genoemd. De kunst is het kiezen van een mooie kleurcombinatie aan alcohol inks en een flinke dosis geduld.

Custom-made te bestellen in iedere gewenste kleurencombinatie
!

Sale!

Moeder-dochter 'Pink flow' drinkpakket

€ 59,00 € 49,00
Sale!

Dit YOURS drinkpakket bestaat uit 2 producten:

  1. Een auto thermosbeker (500 ml) voor mam
  2. Een enkelwandige drinkbeker (250 ml) voor dochterlief

Met tekst opdruk naar keuze. Twinning is winning!

Strass-steentjes schitteren rondom dit thermosblikje en de verschillende glitters maken de bling bling helemaal af.

Leuk voor een kind met een blonde hond van dit ras als dierenvriend!

Vraag je een meisje van ca. 3-8 jaar wat haar favoriete fantasiedier is en ze geeft hoogstwaarschijnlijk als antwoord: een eenhoorn!

“You’ve got some friends in us”, zegt dit drinkdesign. Want alle hoofdkarakters van deze geweldige animatiefilm lachen je toe. Toy Story is de droom van elk kind!

De animatiefilm Frozen is magisch mooi. Een hartverwarmend verhaal in een ijzig koud jasje van spanning en avontuur. Zusjes Elsa en Anna ontdekken hun speciale krachten en gaan hier beide anders mee om. Het drinkdesign glinstert net zo mooi als alle natuurpracht en magie in deze film. 

Op 11 mei 2019 staat UDI'19 stil bij het feit dat de voetbalclub op die datum exact 100 jaar bestaat. Gedurende het seizoen 2018-2019 wordt dit uitgebreid gevierd in de vorm van diverse activiteiten voor leden, supporters en sponsoren. YOURS heeft speciaal voor deze gelegenheid een limited edition thermos drinkfles ontworpen. Met een korting van maar liefst €10,- op de reguliere productprijs.

"Every love story is beautiful, but ours is my favorite" of course! Goud/wit sprankelend drinkdesign met een zeer bijpassend en bijzonder mooie watercolor afbeelding bij de tekst.

Vrolijk geel/goud bijen drinkdesign met de tekst "Be happy honey". 

Starbucks logo redesign van een intelligent en sexy lady met de tekst “Coffee lover”. Een stijhlvolle witte bling bling thermosfles. Shine all day, every day!

Coca Cola logo redesign van volle rode dameslippen die een met twee vingers uitgebeeld pistool uitblazen. Stoer en sexy! Met de tekst "Lady cola". Een stijlvolle rode bling bling thermosfles.

Het groots uitgegroeide jaarlijkse festival Paaspop kent vele kleurencombinaties binnen hun vrolijke huisstijl. De YOURS Paaspop drinkdesigns zijn goedgekeurd door de organisatie, maar geen officiële merchandiser.

Een must-have product is het absoluut wel voor de echte Paaspop festivalganger. Om jaarrond lekker na te genieten van alle gezellige feestherinneringen en alvast weer uit te kijken naar de volgende editie.

Adidas logo redesign met de tekst “badass”. Een stoere zwart/wit drinkfles in 'Dirty pour' style. Ben jij sportief en heerlijk nonchalant ingesteld? Dan is dit design voor jou gemaakt!

F R I E N D S tv-serie drinkdesigns met de tekst “Eat like Joey. Dress like Rachel. Love like Ross. Cook like Monica. Sing like Phoebe. Laugh like Chandler. 

Een gouden drinkfles met goud/bruin luipaard patroon. Erg trendy op het moment!

Starbucks logo redesign met de tekst “Nightmare before coffee”. De gekozen verf is ook in de kleuren van Starbucks en aangebracht met een ‘Dirty pour’ techniek. Heb jij ook koffie nodig om de dag te starten en dat ochtendhumeur achter je te laten? Dan is dit design voor jou een perfect match!

Tijdens nationale feestgelegenheden, zoals Koningsdag en wereldvoetbal, zijn wij Nederlanders trots in oranje gekleed en staan we als één groep gelijkgestemden achter ons landje. De leeuw uit het wapen straalt als symbool ditzelfde gevoel uit.

Een zachtroze verf gedecoreerd met felroze glitters. Rondom als pink sweet swirl. Sierlijk, glinsterend en ontstaan uit creatieve spontaniteit. Een leuk design voor een vrolijk en lief persoon.