Home » Fotografie
Verjaardagen Pawfriends Instagram
PDF – 51,0 KB 9 downloads
Kortingscodes Instagram Pawfriends
PDF – 166,5 KB 9 downloads

Halsband naamhangers (huis)dieren

Instagram Labrador familie Nederland producten

Slowfeeders

Wandtegels

Stoffen producten

Overige dieren producten

Speciaal voor onze hondenvrienden hebben we er tientallen op voorraad. Want noodsituaties vragen om oplossingen!

Neem dit noodfluitje standaard mee als je het huis verlaat en gebruik het buitenshuis in geval van nood. Het internationale noodsignaal is een herhaling van zes maal fluiten gevolgd door een minuut stilte.

Het is een zeer stevig fluitje met een heel ver bereik en dus ideaal voor acute noodsituaties. Het noodfluitje is oranje van kleur.

Misschien kunnen we in Nederland een speciaal noodsignaal afspreken wanneer iemand jouw hond dreigt te ontvoeren? Want wat de baasjes van Tycho is overkomen is zo verschrikkelijk!

Tycho werd op woensdag 11 augustus 2021 door drie onbekende mannen in honden losloopgebied Herpenduin van zijn baasje afgepakt en meegenomen. Een dag later werd Tycho dood teruggevonden, in de veronderstelling dat de ontvoerders de hond niet konden gebruiken voor het doeleinde dat zij voor ogen hadden. Wat bestaan er toch akelige mensen. Hondenbaasjes houden van hun honden zoals een vader of moeder van zijn/haar kind houdt. Ook de ontvoering van een hond is dus een hartverscheurende nachtmerrie. 

Net als de vingerafdruk van een mens is ook de pootafdruk van een dier helemaal uniek. Dat maakt het bijzonder om deze te vereeuwigen. Met deze inktpad maak je in een handomdraai een inktafdruk van een pootje zonder dat deze vies wordt.

Afmeting: Het inkt venster is 6 x 9,5 cm
Materiaal: Plastic en inkt
Kleur: Zwarte inkt
Overig: Schoon proces. Het pootje van het dier komt niet in aanraking met de inkt zelf. Door druk uit te oefenen wordt de inkt aan de andere zijde op het materiaal gedrukt dat je eronder legt.

CUSTOMIZE

een dieren product

Geef jouw pup of kitten een knuffeldoekje voor de functie als nestdoek en hij/zij zal door de geur van het nest gerustgesteld worden en sneller vertrouwen krijgen bij de overgang naar het huis van baasje. Of bestel een gepersonaliseerde naamhanger voor aan de halsband van jouw hond/kat te hangen. YOURS maakt ook leuke wandtegels, als huis decoratie of cadeau product. En wat dacht je van een custom-made boomstamschijf met ophanghaakjes voor de wandelbenodigdheden van de hond.

Heb jij een specifieke design wens voor een product of een gaaf idee voor een nieuw product in gedachten? Dan hoor ik dit graag van je! Vul onderaan deze pagina dan het contactformulier in en je ontvangt binnen 48 uur een reactie.