De Labrador familie Nederland jaarkalender voor 2022 is zo’n groot succes geworden, dat we besloten hebben door te gaan met het opmaken en produceren van jaarkalenders.

Om ervoor te zorgen dat er voor de jaarkalender van 2023 voldoende keuze is rondom thema’s als feestdagen, seizoenen, vakanties, activiteiten (zwemmen, wandelen, etc.) hebben we een maandelijks foto instuur concept bedacht. December 2021 t/m oktober 2022 willen we maandelijks een foto van de maand selecteren uit de inzendingen die we ontvangen op info@yoursdesign.nl en deze bofhond wint naast de toffe titel ‘fotomodel van de maand …‘ ook de garantie dat deze foto in de jaarkalender voor 2023 geplaatst wordt. Ook wordt er aan de foto’s van de maandwinnaars een speciaal icoontje toegevoegd, zodat je op iedere kalendermaand kunt zien wie er gedurende het afgelopen jaar ook alweer een gegarandeerde plek in de jaarkalender gewonnen hadden.

Naast de 11 maanden (november doet niet mee i.v.m. de productie van de jaarkalender) komt er ook een fotoselectie van twee foto’s per seizoen én zetten we nog drie wildcards in. De seizoen foto's kiest team @lab.fam.nl, maar de foto’s die een wildcard verdienen en daarmee met hun foto gegarandeerd in de jaarkalender komen mogen door jullie gekozen worden in de vorm van stemrondes in onze stories. 

In totaal zullen er gedurende het jaar 2022 dus 11 + 8 + 3 = 22 foto’s worden geselecteerd voor opname in het design van de jaarkalender voor 2023. De honden van de 7 beheerders willen we allemaal 2x plaatsen (14 foto’s in totaal). Uitgaande van 6 foto’s per maand, kunnen er 72 foto’s in de jaarkalender. Min de foto winnaars en de foto’s van de beheerders is exact de helft van de jaarkalender dan nog niet gevuld. Deze foto’s worden, net als bij de 1e editie dit jaar, na 4 oktober 2022 door ons team gekozen. Je hebt dus sowieso tot Werelddierendag om foto’s te mailen naar info@yoursdesign.nl en het mogen er dus meer zijn dan één zijn!

Maandfoto’s kun je t/m de laatste dag van iedere maand mailen. In de eerste week van elke nieuwe maand wordt bekend gemaakt wie fotomodel van die maand geworden is. We kijken erg uit naar het ontvangen van al jullie leukste en mooiste foto’s! Word jij fotomodel van de maand december, januari, februari, etc.?

Lieve groetjes en pootje van,

Maike en Jane
Merlin en Salt
Jolanda en Bo
Mariëlle, Moor en Nox
Julia en Louis
Laura en Bo
Martine en Bodie

Tip: Check in december 2021 elke dag de 'aftellen naar 2022' dagactie, want ook dit product komt als knaller van een aanbieding voorbij!

De voorverkoop is gestart!

Labrador familie Nederland jaarkalender 2022

€ 15,00 € 5,00
De voorverkoop is gestart!
De voorverkoop is gestart!

Labrador familie Nederland jaarkalender 2022

€ 15,00 € 5,00

De 7 beheerders van Instagram account @lab.fam.nl hebben het initiatief genomen om een jaarkalender te ontwikkelen voor 2022.

Formaat: A4
Positie: Staand
Aantal pagina's: 14 (kaft, 12 maanden, Jarige Labjes pagina)
Design: Inclusief heel veel foto's van Nederlandse Labrador Retrievers met een eigen Instagram account

In november 2021 wordt deze jaarkalender geproduceerd en zodra het drukwerk gereed is zal dit bij PROcreatief geleverd worden. Dit product zal naar verwachting uiterlijk begin december bij jou op de deurmat vallen, netjes verpakt in een brievenbuspakket.