Home » Resin Arts » Kant-en-klaar

De goud/oranje knop, waar de oorbelsluiting aan vast zit, is 2.4 cm x 2.9 cm en de wit glanzende parel die eronder hangt heeft een diameter van 2 cm.

#handmadewithlove

Het knoprondje, waar de oorbelsluiting aan vast zit, heeft een diameter van 1,5 cm en de cirkelhanger zelf heeft een diameter van 3 cm. Het knoprondje is goudkleurig en de cirkelhanger grijs gemêleerd. De oorbellen glazen mooi in het licht en stralen dan ook een licht turquoise kleur uit.

#handmadewithlove

Deze open hanger in de vorm van een druppel is gemaakt van een mooie melange aan bruine kleurtinten. De hanger is 6.8 cm hoog, 4.2 cm breed en is bevestigd aan een goudkleurig oorhaakje.

#handmadewithlove

Deze open hanger in de vorm van een druppel is gemaakt van een mooie melange aan roze kleurtinten. De hanger is 4.5 cm hoog, 3.5 cm breed en is bevestigd aan een zilverkleurig rond oorclipje.

#handmadewithlove

Deze open hanger in de vorm van een druppel is gemaakt van een mooie melange aan blauwe kleurtinten. De hanger is 4.5 cm hoog, 3.5 cm breed en is bevestigd aan een zilverkleurig rond oorclipje.

#handmadewithlove

Deze open cirkelhanger heeft een diameter van 3.5 cm en hangt aan een zwart oorhaakje. De cirkelhanger heeft een bruin/zwart luipaardpatroon.

#handmadewithlove

Het knoprondje, waar de oorbelsluiting aan vast zit, heeft een diameter van 0,8 cm en de ruwe steen hanger is 2.3 cm hoog x 1.8 cm breed. Het knoprondje en de omlijsting van de ruwe steen zijn goudkleurig. De steen zelf is glanzend wit.

#handmadewithlove

Knoopparel

€ 7,95

Knoopparel

€ 7,95

Aan de achterzijde van de sierlijke knoop is een knopsluiting bevestigd. De glazend witte parel is 2.2 cm hoog en 1.1 cm breed.

#handmadewithlove