QR code vCard ondernemer

Een vCard is een virtueel visitekaartje. Scan de QR code en je komt terecht op een webpagina met persoonsgegevens. YOURS is een samenwerking aangegaan met een leverancier die veel design mogelijkheden biedt voor het maken van QR codes. Nadat YOURS een QR code voor jou heeft aangemaakt, ontvang jij een digitaal bestand van de QR code én per post een sleutelhanger van deze QR code.

De vormen, de kleuren en de tekst van de QR code kan YOURS voor jou personaliseren en dus passend bij de huisstijl van jouw bedrijf maken. En omdat een naamhanger altijd tweezijdig is, komt op de ander zijde jouw bedrijfslogo. 

Een QR code sleutelhanger biedt ondernemers de mogelijkheid om  potentiële klanten direct jouw website te laten openen, wat de aankoopkans van producten en diensten vergemakkelijkst en daarmee ook vergroot. Ze hoeven namelijk alleen maar de QR code te scannen met hun smartphone en de gekoppelde webpagina wordt automatisch geopend. Deze webpagina wordt aangemaakt op www.yoursdesign.nl en zal voor iedereen verborgen zijn, totdat iemand de QR code scant.
 Ook deze webpagina kan voor jou volledig worden gepersonaliseerd!

Bestel 1, 2 of 3 QR code tags. Bestel je direct 2 of 3 dezelfde QR code tags, dan ontvang je een leuke korting.

QR code vCard huisdier

Bestseller

QR code naamhanger: vCard huisdier

€ 19,49
Bestseller

QR code naamhanger: vCard huisdier

€ 19,49

Een vCard is een virtueel visitekaartje. Scan de QR code en je komt terecht op een webpagina met persoonsgegevens. YOURS is een samenwerking aangegaan met een leverancier die veel design mogelijkheden biedt voor het maken van QR codes. Nadat YOURS een QR code voor jouw huisdier heeft aangemaakt, ontvang jij een digitaal bestand van de QR code én per post een naamhanger van deze QR code. 

De vormen, de kleuren en de tekst van de QR code kan YOURS voor jou personaliseren. Vind je het lastig om een kleur te kiezen, kijk dan even op Encycolorpedia: https://encycolorpedia.nl/named

Omdat een naamhanger altijd tweezijdig is, komt op de ander zijde een foto van jouw lieverd samen met baasje(s). Zo ziet de persoon die jouw huisdier zonder baasje tegenkomt direct dat dit dier geliefd is en dus erg gemist wordt. Dit vergroot naar verwachting de kans dat hij/zij de QR code scant en baasje belt 🍀.

Stel je voor dat je deze hond tegenkomt en je ziet nergens een baasje dat bij haar hoort. Dan ga je wellicht op zoek naar een adres kokertje (die de meeste huisdieren niet dragen) of bel je de dierenpolitie, zodat de chip van de hond kan worden gescand. Voorheen waren dit de meest logische manieren om het baasje te vinden. Een QR code naamhanger vergemakkelijkt de zoektocht naar het baasje. Je hoeft namelijk alleen maar de QR code te scannen met je smartphone en de gekoppelde webpagina wordt automatisch geopend. Deze webpagina wordt aangemaakt op www.yoursdesign.nl en zal voor iedereen verborgen zijn, totdat iemand de QR code scant.

Wordt de QR code van Jane (de hond in foto 1) gescand, dan opent op jouw smartphone de webpagina die je ziet in foto 7 (de laatste afbeelding). Ook deze webpagina kan voor jou volledig worden gepersonaliseerd!

Bestel 1, 2 of 3 QR code tags. Bestel je direct 2 of 3 dezelfde QR code tags, dan ontvang je een leuke korting.

QR code vCard overig

Nieuw!

QR code vCard overig

€ 19,49
Nieuw!

QR code vCard overig

€ 19,49

Een vCard is een virtueel visitekaartje. Scan de QR code en je komt terecht op een webpagina met persoonsgegevens. YOURS is een samenwerking aangegaan met een leverancier die veel design mogelijkheden biedt voor het maken van QR codes. Nadat YOURS een QR code voor jou heeft aangemaakt, ontvang jij een digitaal bestand van de QR code én per post een hanger van deze QR code.

De vormen, de kleuren en de tekst van de QR code kan YOURS voor jou personaliseren. En omdat een naamhanger altijd tweezijdig is, kan er op de andere zijde bijvoorbeeld een foto worden geplaats. 

Een QR code hanger biedt veel mogelijkheden. Het is een slimme manier om de zoektocht naar het baasje van een zoekgeraakt of weggelopen huisdier te vergemakkelijken en daarmee ook versnellen. Voor acquisitie doeleinden is het een super tool voor ondernemers. En het kan bijvoorbeeld ook erg nuttig zijn om een QR code te bevestigen aan kostbare eigendommen of bijvoorbeeld aan een ketting te hangen dat je kind of een dement persoon draagt. Zeker als de persoon die gekoppeld is aan deze QR code medicatie nodig kan hebben of een zieke heeft die een andere vorm van zorg nodig heeft. Op de gekoppelde webpagina binnen www.yoursdesign.nl kan alle informatie worden gezet die jij van toepassing vindt. Deze webpagina zal voor iedereen verborgen zijn, totdat iemand de QR code scant. 

Bestel 1, 2 of 3 QR code tags. Bestel je direct 2 of 3 dezelfde QR code tags, dan ontvang je een leuke korting.